Sök

Anmälan till Skrylleloppet stängdInformation från Skrylleloppet med anledning av coronainfluensan (covid-19).

Regeringen beslutade under onsdagen (11/3) att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation om att allmänna sammankomster med fler än 500 personer ska förbjudas tillsvidare.

Då vi precis har nåtts av beskedet håller vi för tillfället på att undersöka hur detta kommer att påverka Skrylleloppet. Som en första åtgärd har vi valt att stänga anmälan som just nu har färre än 500 anmälningar.


Detta är som ni förstår en mycket komplex och extraordinär händelse och det finns därför många frågeställningar kopplade till regeringens beslut, bland annat skillnaden i smittspridningsrisk för inom- respektive utomhusarrangemang. För tillfället planerar vi dock för att genomföra Skrylleloppet som tänkt med de som nu är anmälda. Vi följer ständigt myndigheternas uppdateringar och beslut, och kommer att meddela er om förändringar sker.

Vill du komma i kontakt med oss når du oss på info@bjornstorpsif.se Mer om information om covid-19, hittar du hos Folkhälsomyndigheten. Där finns även bra tips och generella råd om vad som är viktigt att tänka på för att minska ev. smittspridning. Har du frågor om covid-19 kan du även ringa det nationella informationsnumret 113 13.

1 214 visningar

Senaste inlägg

Visa alla