Sök

GK sponsor för Skrylleloppet 2019


GK

GK kom in som ny sponsor för Skrylleloppet 2018. Till vår stora glädje fortsätter vi samarbetet även under Skrylleloppet 2019. Detta hjälper oss att fortsatt utveckla och arrangera Skrylleloppet på bästa sätt - detta är vi väldigt tacksamma för!

Lite mer information från GK, om GK:

Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) är en totalteknisk entreprenör och servicepartner och levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige - från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1 miljard (2016).

#sponsorer

120 visningar

Senaste inlägg

Visa alla