Sök

Cykla till Skrylleloppet och vinn fint pris


Vi har som tidigare meddelats rekordmånga deltagare med 1000 anmälningar (vi har därför inga efteranmälningar). Det kommer att vara extra mycket folk i Skrylle på lördag så parkeringen kommer att bli fylld. Vi uppmanar alla som kan att samåka, ta bussen eller att cykla till Skrylle. Läs mer i vårt PM.

Alla som bor på cykelavstånd uppmanas att cykla till Skrylleloppet. Då kommer du att delta i en utlottning av ett presentkort på 500:- på Team Sportia. Anmäl att du cyklat när du kommer till Skrylle. Visa ditt startnummer i tältet för uthämtning av nummerlappar. Dragning i samband med prisutdelningen klockan 12:00.

Välkomna på lördag!


91 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylleloppet 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområdet är

© 2020 Björnstorps IF

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Post: Björnstorps IF, Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8, 27531 Sjöbo

Besök: Skryllegården, 24791 Södra Sandby

info@bjornstorpsif.se | Tel: 070-520 67 60

skrylleloppet@bjornstorpsif.se