Sök

GK ny sponsor för Skrylleloppet 2018


GK

Vi har sedan en tid tillbaka klart med GK som ny sponsor för Skrylleloppet 2018.

Detta hjälper oss att kunna utveckla och arrangera Skrylleloppet på bästa sätt vilket vi är tacksamma för!

Lite mer information från GK, om GK:

Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) är en totalteknisk entreprenör och servicepartner och levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige - från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1 miljard (2016).

#sponsorer

47 visningar

Senaste inlägg

Visa alla