Sök

Hemköp Dalby


Hemköp Dalby är sedan en tid tillbaka klara som sponsorer för Skrylleloppet även detta år! De erbjuder all form av energi du kan behöva för att du ska kunna springa på topp. De har öppet alla dagar 8-21 så passa på och spring in där på vägen till eller från träningen!


71 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylleloppet 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområdet är

© 2020 Björnstorps IF

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Post: Björnstorps IF, Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8, 27531 Sjöbo

Besök: Skryllegården, 24791 Södra Sandby

info@bjornstorpsif.se | Tel: 070-520 67 60

skrylleloppet@bjornstorpsif.se