Sök

12 veckor till start


Nu är det 12 veckor till start för Skrylleloppet! Det är med andra ord gott om tid att komma i form. Och har du inte kommit igång med träningen som tänkt under starten på året, så kanske det här är precis det målet som du behöver. Utmana en kompis och peppa varandra!

Anmäl dig på Skrylleloppets hemsida så kör vi!


164 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylleloppet 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområdet är

© 2020 Björnstorps IF

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Post: Björnstorps IF, Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8, 27531 Sjöbo

Besök: Skryllegården, 24791 Södra Sandby

info@bjornstorpsif.se | Tel: 070-520 67 60

skrylleloppet@bjornstorpsif.se