Sök

Skrylleloppet söker sponsorer!


Den 22 april 2017 arrangerar Björnstorps IF den 46:e upplagan av det populära Skrylleloppet. Förra året samlade vi fler än 700 startande och i år siktar vi på att bli fler än 1 000.

För att kunna fortsätta utveckla Skrylleloppet och erbjuda en ännu bättre upplevelse för våra deltagare söker vi nu sponsorer. Om ditt företag vill samarbeta med oss kan vi erbjuda exponering, fria startplatser – eller varför inte en exklusiv träningskväll med våra erfarna löpare? På köpet stödjer ni en ideell förening som på gräsrotsnivå arbetar för hälsa genom motion och fysisk aktivitet.

Vi erbjuder några olika sponsorpaket, kontakta oss för detaljer kring dessa.

Björnstorps IF (BIF) är en idrottsförening i sydvästra Skåne. Verksamheten bedrivs inom två sektioner: löpning och skidåkning. Klubblokalen ligger i Skrylle utanför Lund och huvuddelen av våra medlemmar kommer från Lund med omnejd.

Löpsektionen är en av Skånes mest aktiva och bredden är stor. På träningarna är alla välkomna: oavsett ålder, kön och träningsbakgrund. Här samlas både motionärer och elitlöpare.

Björnstorps IF arrangerar Skrylleloppet (april) och Skrylle Challenge (oktober) samt några tävlingar för tävlingslöpare.

Kontakta Skrylleloppet på skrylleloppet@bjornstorpsif.se för mer information.


119 visningar

Senaste inlägg

Visa alla