Sök

Skrylleloppet söker sponsorer!


Den 22 april 2017 arrangerar Björnstorps IF den 46:e upplagan av det populära Skrylleloppet. Förra året samlade vi fler än 700 startande och i år siktar vi på att bli fler än 1 000.

För att kunna fortsätta utveckla Skrylleloppet och erbjuda en ännu bättre upplevelse för våra deltagare söker vi nu sponsorer. Om ditt företag vill samarbeta med oss kan vi erbjuda exponering, fria startplatser – eller varför inte en exklusiv träningskväll med våra erfarna löpare? På köpet stödjer ni en ideell förening som på gräsrotsnivå arbetar för hälsa genom motion och fysisk aktivitet.

Vi erbjuder några olika sponsorpaket, kontakta oss för detaljer kring dessa.

Björnstorps IF (BIF) är en idrottsförening i sydvästra Skåne. Verksamheten bedrivs inom två sektioner: löpning och skidåkning. Klubblokalen ligger i Skrylle utanför Lund och huvuddelen av våra medlemmar kommer från Lund med omnejd.

Löpsektionen är en av Skånes mest aktiva och bredden är stor. På träningarna är alla välkomna: oavsett ålder, kön och träningsbakgrund. Här samlas både motionärer och elitlöpare.

Björnstorps IF arrangerar Skrylleloppet (april) och Skrylle Challenge (oktober) samt några tävlingar för tävlingslöpare.

Kontakta Skrylleloppet på skrylleloppet@bjornstorpsif.se för mer information.


118 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylleloppet 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområdet är

© 2020 Björnstorps IF

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Post: Björnstorps IF, Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8, 27531 Sjöbo

Besök: Skryllegården, 24791 Södra Sandby

info@bjornstorpsif.se | Tel: 070-520 67 60

skrylleloppet@bjornstorpsif.se