Sök

Nytt elljusspår i Skrylle


Röda spåret i Skrylle som är 3 km är nu elbelyst. Liksom övriga elbelysta spår i Skrylle (rödvita spåret 1,2 km, blå spåret 2,2 km, gula spåret 5 km) så är belysningen tänd från skymning till kl. 22. För de lite mer morgonpigga löparna så passar kanske tiden från kl. 06 till gryning bättre? Det finns alltså fina träningsmöjligheter för löpare som bor kring Skrylle med omnejd även under den mörkare delen av året.

Ni som planerar att springa 3 el. 5 km på Skrylleloppet har med andra ord bra möjligheter att känna på banan innan det är dags för loppet i April - för vi ses väl då?

#elljusspår #Skrylle

193 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylleloppet 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområdet är

© 2020 Björnstorps IF

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Post: Björnstorps IF, Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8, 27531 Sjöbo

Besök: Skryllegården, 24791 Södra Sandby

info@bjornstorpsif.se | Tel: 070-520 67 60

skrylleloppet@bjornstorpsif.se