Sök

Skrylleloppet nu en del av Skånes Grand Prix 2017


Nu är det klart att Skrylleloppet 2017 blir en del av Skånes Grand Prix för långlopp 2017! Detta innebär att vi nu har tävlingsklasser för Kvinnor 10km och Män 10km. Täv­lingsklasserna är öppna för ​kvinnor/män som repre­sen­terar för­ening ansluten till Svenska Fri­id­rotts­för­bundet. Vete­raner som tävlar på samma distans räknas in i resultat oavsett vilken ålders­klass de del­tagit i.

Det innebär inga förändringar för motionärer och ungdomar då motionsklasser och ungdomsklasser är kvar som tidigare.

#SkånesGP

160 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylleloppet 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylleloppet 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområdet är

© 2020 Björnstorps IF

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Post: Björnstorps IF, Gunnar Sandmark, Oxelgränd 8, 27531 Sjöbo

Besök: Skryllegården, 24791 Södra Sandby

info@bjornstorpsif.se | Tel: 070-520 67 60

skrylleloppet@bjornstorpsif.se