top of page
lidingoloppet_on_tour_powered_by_klovern

Björnstorps IF samarbetar med Lidingöloppet och arrangerar Skrylleloppet tillsammans. Som en förberedelse inför Lidingöloppet brukar vi arrangera Lidingöloppet on Tour under våren. Eftersom vi har speciella omständigheter med en pågående pandemi planeras nu Skrylleloppet till 9 oktober 2021 och Lidingöloppet on Tour i Lund 14-20 juni, 2021.

Mellan den 14 och den 20 juni 2021 har du möjlighet att utmana dig själv och andra i ett virtuellt lopp på 10 km i Skrylle.

 

Förutom att testa formen ger det dig en möjlighet att seeda dig inför TCS Lidingöloppet i höst.

 

Den snabbaste löparen (herr och dam) belönas med en startplats i valfritt lopp under TCS Lidingöloppet 2021. Det kommer även att lottas ut fina priser från Klövern, Stadium och Saucony. Anmälningsavgiften är 150 kr.

Att tänka på:

  • Spring när du vill under vecka 24, men gärna på tider när trycket är lågt. Skrylle är ett populärt friluftsområde med många andra besökare. Under helgerna är det särskilt välbesökt och många som är ute och går i spåren. Spåret är öppet för alla hela veckan.

  • Följ grön markering (Skryllemilen). Start och mål är på samma plats och kommer att vara utmärkt (vid informationsskyltarna).

  • Följ Folkhälsomyndighetens allmäna råd och undvik folksamlingar.

  • Spring själv eller med någon du annars umgås nära med.

 

Loppet är ett samarbete mellan Björnstorps IF i och Lidingöloppet On Tour Powered By Klövern. Anmälan och mer information om arrangemanget. Se även informationsutskick som PDF nedan.

Ange kampanjkoden LLOnTour_Lund när du anmäler dig.

 

Lycka till!

bottom of page